Ascultătorii s-au întrecut în mesaje audio la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Relaxarea de acasă continuă și în această săptămână cu ajutorul fotoliului de masaj Komoder Bari.

Ascultătorii care își doresc să aibă la ei acasă un fotoliu dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer, se înscriu la concursul din Deșteptarea, la care pot câștiga, prin tragere la sorți, un fotoliu de masaj Komoder Bari.

Joi, au sosit zeci de mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Trei dintre cele mai creative mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 5 iunie.

“De unde vii la ora asta?/ Pe unde ai umblat?/ Ai fața posomorâtă,/ Cred că ești puțin stresat/ Ai uitat unde ți-e casa/ Și de mine ai uitat/ Vezi că sunt în colț de living/ Așează-te la masat!”, a spus ascultătorul nostru din Brașov.

“Sunt doar un scaun ce trece prin timp, vibrând zi de zi și masând/ Nu sunt făr’ cusur, dar poate voi fi, un antistres, de exemplu, la tine în curând”, sunt versurile unuia dintre ascultătorii noștri.

“La izolare ai stat/Și tare te-ai îngrășat/ Și acum vrei un masaj/ Nu mai ții cont de tonaj/ Aoleu! Ce să mă fac, Doamne, eu?!/ Că asta s-a îngrășat/ Și acum vine la masat/ Vino, Ancuțo, ca pasarea-n zbor/ Eu voi rezista, n-o să te dobor”, este mesajul ascultătoarei Anca, din Oradea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mesajul câștigător de astăzi, care va merge în finala de vineri, 5 iunie, este cel de-al treilea, mesajul ascultătoarei noastre Anca, din Oradea, cu două voturi primite de la George și Luca.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.