Confidenţialitate

Ce au răspuns ascultătorii la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 12 iunie, prin tragere la sorți.

Luni, la început de săptămână, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 12 iunie.

“Primiți cu Komoder-ul? Aho, aho, Komoder nou!/ De acum o să fii al meu/ Tu ești un Komoder fin/ Din XXL să mă faci slim/ Să începi de la lăbuțe/ Cu perne de aer finuțe/ Ia mai mânați, măi, flăcăi/ Cu fotoliul Komoder Bari/ Spatele să-l încălzești/ Și apoi să-l roluiești/ De la șolduri pân’ la ceafă/ Să-mi faci ziua frumoasă/ Ia mai mânați, măi, flăcăi/ Cu fotoliul Komoder Bari/ Și să stau pe relaxare/ Cu muzică-n difuzoare/ De urat, aș mai ura/ Dar e rândul altcuiva/ Trageți brazdă, măi, flăcăi/ Și sunați din zurgălăi”, este mesajul lui Marian, din București.

“Fotoliul Komoder Bari/ Când te așezi pe mine/ Te simți ca la Bali/ Când te masez, parcă vezi coralii/ Toate problemele devin detalii”, a spus Alin, din Brașov.

“Măi, Victorașe, nu mă brusca/ Că-mi strici articulația/ Pe spate stai ușor, frumos/ Și eu te frec de sus în jos/ Și zi mersi și La mulți ani/ Pentru cei 20 de ani/ Că ai noroc ca să ai parte/ De multe știri, muzică, fapte/ Și toate astea și multe altele/ La Europa FM, măi, frate/ Măi, frate, măi”, ne-a transmis unul dintre ascultătorii noștri.

Cu două voturi pentru, primite de la Vlad și Luca, câștigătorul de astăzi este Marian, din București. Mesajul lui intră în finala de vineri, 12 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.