Confidenţialitate

Ascultă, în timp ce te relaxezi în fotoliu, cea mai bună muzică de ieri și de azi la Europa FM. Sau podcastul cu emisiunea preferată, direct din Aplicația Europa FM!

Relaxeaza-te într-un fotoliu de masaj Komoder Bari chiar la tine acasă

Știm că visezi cu ochii deschiși la vacanță! Dar, în egală măsura, știm cât de important este pentru tine și cei dragi să fiți sănătoși și în siguranță. Vara asta, Europa FM și Komoder duc relaxarea la cel mai înalt nivel! Relaxează-te la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga la Europa FM!
În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

[vc_empty_space height=”20px”]

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

Regulamentul concursului

[vc_empty_space height=”20px”]

Komoder este liderul pieței de fotolii de masaj din România. Compania a fost înființată în anul 2011, de antreprenorul Adrian Rus (General Manager) și treptat a deschis magazine atât în România, cât și în mai multe țări din Europa.

În prezent, Komoder are patru showroom-uri în România, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, iar în afara țării compania deține trei showroom-uri în Spania (Barcelona), Bulgaria (Sofia) și Olanda (Rotterdam). Cel mai recent showroom a fost inaugurat la începutul anului în Rotterdam.

Komoder este compania care a deschis pe piața locală industria scaunelor și fotoliilor de masaj. Produsele incluse în portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii și scaune de masaj din lume.

Compania dispune de flotă proprie de livrări și de service autorizat în cazul în care fotoliul achiziționat necesită revizuire.

[vc_empty_space height=”20px”]