Cine a câștigat fotoliul de masaj Komoder Bari – VIDEO

De luni până joi au sosit o mulțime de mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”, iar astăzi a fost desemnat, prin tragere la sorți, câștigătorul acestei săptămâni.

Câștigătorul are ocazia de a se relaxa, chiar la el acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari.

În fiecare zi, Vlad, George și Luca au votat cele mai amuzante răspunsuri pentru a intra în finala de azi, 5 iunie.

Luni, 1 iunie: “Hei! Ce-i cu bagajele astea?! Plecăm în Grecia? Super! Mă duc să mă transform și eu repede în scaun de mașină pentru adulți. Să nu uiți umbrela! Kalimera!”, a spus un ascultător.

Marți, 2 iunie: “În pădurea cu alune/ Aveau casa doi pitici/ Vine fotoliul și spune Mușchiul întins care nu spune o poveste nu primește masaj“, este mesajul lui Ștefan, din Brașov.

Miercuri, 3 iunie: “Ce faci? Iar te așezi?/ Mama, ce te mai repezi!/ Lasă-te, frate, ușor/ Că sunt scaun primitor./ Sunt și ospitalier,/ Dar să nu rupi vreun cornier/ Că n-o să mai fiu la fel/ Și mă bagi la reparat./ Cu asta m-ai terminat/ Și chiar n-aș vrea să se scrie/ Scaun mort la datorie/ Și să zac în vreo mansardă,/ Plin de praf, lângă vreo ladă/ Sunt scaun cu Pedigree/ Iar tu trebuie să știi/ Că tatăl meu a fost tron/ Bunicul a fost divan/ Mai am un văr aiurit/ E scaun de pescuit/ Am și-un frate trepied/ Dar cu ăsta nu mă-încred/ Deci sunt scaun de masaj/ Și am cel mai bun punctaj/ Și cea mai bună prezență/ Cu titlu de excelență”, este poezia lui Dănuț, din Galați.

Joi, 4 iunie: “La izolare ai stat/Și tare te-ai îngrășat/ Și acum vrei un masaj/ Nu mai ții cont de tonaj/ Aoleu! Ce să mă fac, Doamne, eu?!/ Că asta s-a îngrășat/ Și acum vine la masat/ Vino, Ancuțo, ca pasarea-n zbor/ Eu voi rezista, n-o să te dobor”, este mesajul ascultătoarei Anca, din Oradea.

Câștigatorul din această săptămână a fost extras prin tragere la sorți, în direct, în Deșteptarea. Mesajul câștigător este cel de marți, al ascultătorului nostru Ștefan, din Brașov.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.