Confidenţialitate

Ce mesaj a intrat în finala de vineri, pentru câștigarea unui fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, de aceea, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Astfel, ascultătorii pot câștiga, prin tragere la sorți, un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Din mulțimea de mesaje primite astăzi de la ascultători, Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante, dar numai unul intră în finala de vineri, 12 iunie.

“Dacă mai mănânci ca Luca/ Te faci rotunjor ca nuca/ Mai suplu ca Vlad vei fi/ Dacă nu mănânci prostii/ Iar dacă-ți gătește Zaf/ Se va face totul praf”, a spus unul dintre ascultători.

“Draga mea, știu că vine un bebe, dar până atunci, nu ai vrea puțină relaxare? Că, uite, vremea trece și nu știi cine o să te mai întrebe dacă vrei un masaj fără taxare”, este mesajul Biancăi, din Brașov.

“Hai-ho, hai-ho, eu fac masaj mișto!/ Când te așezi, te relaxez!/ Hai-ho, hai-ho, m-ai lua chiar la birou/ Să te masez ca un erou/ Hai-ho, hai-ho”, ne-a cântat Gabriela, din Brașov.

Cu două voturi pentru, primite de la Luca și George, câștigătoarea de astăzi este Gabriela, din Brașov. Mesajul ei intră în finala de vineri, 12 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.