Afla dacă ai câștigat un fotoliu de masaj Komoder Bari în Deșteptarea – VIDEO

De luni până joi au sosit o mulțime de mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”, iar astăzi a fost desemnat, prin tragere la sorți, câștigătorul acestei săptămâni.

În fiecare zi, Vlad, George și Luca au ales cele mai amuzante răspunsuri pentru a intra în finala de azi.

Luni, 8 iunie: “Primiți cu Komoder-ul? Aho, aho, Komoder nou!/ De acum o să fii al meu/ Tu ești un Komoder fin/ Din XXL să mă faci slim/ Să începi de la lăbuțe/ Cu perne de aer finuțe/ Ia mai mânați, măi, flăcăi/ Cu fotoliul Komoder Bari/ Spatele să-l încălzești/ Și apoi să-l roluiești/ De la șolduri pân’ la ceafă/ Să-mi faci ziua frumoasă/ Ia mai mânați, măi, flăcăi/ Cu fotoliul Komoder Bari/ Și să stau pe relaxare/ Cu muzică-n difuzoare/ De urat, aș mai ura/ Dar e rândul altcuiva/ Trageți brazdă, măi, flăcăi/ Și sunați din zurgălăi”, este mesajul lui Marian, din București.

Marți, 9 iunie: “Dacă aș fi fost un cal focos/Iha-ha-ha, ne-am fi plimbat unde-i frumos/ Dacă aș fi fost un tren rapid/ Uuu-ci-ci-ci, mergeam departe de covid/ Dacă aș fi fost un avion/ Iuuu, la zboruri eram campion/ Eu sunt fotoliu de masaj/ Aaaa, eu sunt real, nu sunt miraj/ Te relaxez, îți dau curaj/ Călătorim fără bagaj”, a spus Ana, din Brașov.

Miercuri, 10 iunie: “Hai-ho, hai-ho, eu fac masaj mișto!/ Când te așezi, te relaxez!/ Hai-ho, hai-ho, m-ai lua chiar la birou/ Să te masez ca un erou/ Hai-ho, hai-ho”, ne-a cântat Gabriela, din Brașov.

Joi, 11 iunie: “La câte kilograme am, dacă fotoliul meu ar vorbi, ar zice: Nu, nu, nu, nuuu“, a spus Manu, din Arad.

Câștigătorul din această săptămână a fost extras prin tragere la sorți, în direct, în Deșteptarea. Mesajul câștigător este cel de marți, al ascultătoarei noastre Ana, din Brașov.

Câștigătoarea noastră se va relaxa, chiar la ea acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.