Mesajul câștigător de astăzi, cel care intră în cursa de vineri pentru un fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 12 iunie, prin tragere la sorți.

Și în această dimineață, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

„Stăpâne, de când nu ai mai ieșit din casă/ Grija îți este doar la masă/ Când copiii-s la bunici/ Bagi în tine zece mici/Stăpâne, ai făcut burtică/ De când bagi numai berică/ Și așa, într-un final/ Câștigi scaun la matinal”, își imaginează Adrian, din Sibiu, că ar spune fotoliul său, dacă ar putea vorbi.

„De atâta izolare/ Arăți bine, gras, frumos/ Ai colacii de salvare/ Ești rotund și cam pufos/ Dacă vrei să scapi pe dată de bagajul minunat/ Dulce ființă fezandată, ia-ți fotoliul hâțânat/ Și-o să-ți iasă la cântar/ Minus ce-ai pus pe grătar/ Și cinci kile de untură/ Să ajungi o uscătură”, este mesajul lui Mihai, din Târgoviște.

„Dacă aș fi fost un cal focos/Iha-ha-ha, ne-am fi plimbat unde-i frumos/ Dacă aș fi fost un tren rapid/ Uuu-ci-ci-ci, mergeam departe de covid/ Dacă aș fi fost un avion/ Iuuu, la zboruri eram campion/ Eu sunt fotoliu de masaj/ Aaaa, eu sunt real, nu sunt miraj/ Te relaxez, îți dau curaj/ Călătorim fără bagaj”, a spus Ana, din Brașov.

Cu trei voturi pentru, câștigătoarea de astăzi este Ana, din Brașov. Mesajul ei intră în finala de vineri, 12 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.