Ce mesaj a intrat în cursa de vineri pentru un fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 12 iunie, prin tragere la sorți.

Și în această dimineață, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 12 iunie.

„Fată dragă/ Dă-mă mamei tale în grabă/ Lasă-mă la ușa ei/ Cu fundiță cu și cu chei/ Am să intru s-o surprind/ Trupul ca să i-l cuprind/ Și să-i dau cum ți-a dat ție/ Forme noi dintr-o iubire/ Și un fel de îmbrățișare/ De la umeri, la picioare/ Cea care o să-i coloreze/ Argintia bătrânețe”, este mesajul uneia dintre ascultătoarele noastre.

„La câte kilograme am, dacă fotoliul meu ar vorbi, ar zice: Nu, nu, nu, nuuu„, a spus Manu, din Arad.

„O, rămâi, vino la mine/ Te aștept așa de mult/ Dorințele tale toate/ Numai eu știu să le ascult/ Haide, vino și te așează/ Știu deja ce îți dorești/ Îți ofer o relaxare/ Cu masaj ca în povești/ Astăzi, spuse, lin, fotoliul/ Muzică în căști punând/ Cu masaj de relaxare/ M-a purtat în vis, râzând”, a spus una dintre ascultătoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cu două voturi pentru, primite de la Luca și George, câștigătorul de astăzi este Manu, din Arad. Mesajul lui intră în finala de vineri, 12 iunie.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.