Vunk propune ca Europa FM Live pe Plajă să fie revelionul de vară – VIDEO

Trupa Vunk a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 în a doua seară a celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, alături de Delia, Carla’s Dreams, Proconsul, Andra şi Antonia, dar şi de invitaţii surpriză Nicoleta Nucă, Dan Bittman şi Mihail.

Publicul s-a distrat şi a cântat împreună cu Vunk cele mai cunoscute hit-uri ale trupei, precum: „1000”, „Artificii pe tavan”, „Numai la doi” sau „Aşa, şi?”.

Imediat ce a coborât de pe scenă, Cornel Ilie, solistul trupei, a stat de vorbă, în backstage, cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM.

“Eu zic ca acesta (n.r. Europa FM Live pe Plajă) să fie revelionul de vară. E ca la revelion aici. Foarte multe trupe, foarte multă lume, petreceri, distracţie”, a propus Cornel Ilie.

“Îmi place că se creează în jurul acestui concert o stare de prietenie extraordinară. Toată lumea te salută, te întreabă când intri, când cânţi, cum o să fie. Asta îmi place cel mai mult, senzaţia de apropiere şi de trecerea unei bariere, pe care o resimţi de foarte multe ori în restul anului. Aici nu se mai întâmplă asta”, a declarat Cornel Ilie în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim