Confidenţialitate

Vunk: “Ne bucurăm că încercați să uniți oamenii” – VIDEO

Trupa Vunk a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă în cea de-a doua zi a festivalului alături de alți artiști precum LIDIA BUBLE, ANTONIA, FLY PROJECT, FELI, ȘTEFAN BĂNICĂ, ANDRA, SMILEY și DELIA.

Întrebat dacă își mai dorește o țară ca afară sau dacă ar vrea să schimbe România, Cornel Ilie a subliniat faptul că puterea stă în mâinile poporului și a critizat lipsa de consecvenţă a acestuia.

”Dar îmi place România în care am stat în seara asta, aici, cu publicul vostru și cred în continuare în ea”, a declarat vocalistul în interviul din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă.

”Spuneți lucrurile așa cum sunt și încercați să uniți oamenii, ceea ce și noi încercăm să facem pe partea noastră, așa că cel puțin pe ideea asta ne potrivim. Noi așa simțim: să construim, nu să distrugem; să vedem partea frumoasă, nu aia urâtă; să credem, nu să ne îndoim și așa mai departe”, susține trupa.

În interviul din backstage cei de la Vunk au dezvăluit și niște proiecte viitoare, printre care și o piesă cu Feli care va apărea în curând.