Confidenţialitate

Momentul în care racheta rușilor lovește mallul din Kremenciuk și explodează | VIDEO

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a publicat o înregistrare cu momentul în care mallul din Kremenciuk a fost lovit de o rachetă rusească.

Cel puțin 18 persoane au murit în atacul lansat de ruși, iar alți 36 sunt declarați dispăruți, scrie Reuters. În momentul atacului în mall se aflau peste 1000 de persone.

Pompierii au căutat marți printre dărâmături în încercarea de a găsi persoanele dispărute. Guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk a declarat că ceea ce s-a întâmplat la mallul din Kremenciuk a fost „un atac inamic”.

Reacția liderilor G7 după bombardamentul rușilor

Purtătorul de cuvânt al ONU a declarat atacul „complet deplorabil”, iar alți lideri mondiali prezenți la summitul G7 din Germania au catalogat bombardamentul Rusiei „abominabil”.

Citește mai multe aici: Reacțiile liderilor G7, reuniți la un summit în Germania, despre bombardamentul din mallul ucrainean: „Abominabil” | AUDIO

Oamenii fug disperați, iar unii dintre ei se aruncă în lac în momentul în care mall-ul este bombardat

Pe internet au apărut imagini și înregistrări cu disperarea oamenilor din momentul în care mallul a explodat imediat după lovitura rușilor.

Citește mai multe aici: Momentul în care Rusia a bombardat un mall din Ucraina. Oamenii fug disperați, iar unii dintre ei se aruncă în lac | VIDEO

Sursa foto: Captura foto / NEXTA Live

Citește și: Mall din estul Ucrainei, cu peste 1000 de persoane în interior, bombardat de Rusia | VIDEO