Confidenţialitate

Viceprimarul ales al Capitalei: Voi discuta cu Primarul General despre posibilitatea carantinei în București | AUDIO

Viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de sănătate, în prezent consilier general, Vlad Voiculescu, declară, în exclusivitate pentru Europa FM, că va discuta cu primarul general despre posibilitatea instituirii carantinei în București.

Voiculescu spune că secțiile ATI din Capitală sunt pline, iar cifrele comunicate oficial în județul Ilfov, privind numărul de bolnavi de covid, ridică semne de întrebare.

Aproape 10 mii de cazuri în ultimele șapte zile. Secțiile ATI sunt pline. Dacă lucrurile continuă așa, cu siguranță va trebui luată în considerare, inclusiv, solicitarea de carantină. (…) Voi avea o discuție cu Primarul General mai târziu, astăzi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În București, s-a înregistrat, astăzi, un record de cazuri COVID, aproape 2000, aproximativ o treime dintre cazurile nou depistate în toată țara. Ieri, s-au înregistrat peste 1.800 de cazuri.

Însă, atrage atenția medicul Octavian Jurma, cifrele din București ar trebui luate la pachet cu cele din Ilfov, județ care înconjoară Capitala, unde se află localități în carantină și din care vin zilnic sute de mii de oameni.