Confidenţialitate

USR: Inițiativa cetățenească “Fără Penali în funcții publice” a strâns un milion de semnături

USR anunţă că inițiativa cetățenească “Fără Penali în funcții publice” a strâns un milion de semnături.

Săptămâna trecută, inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice” depășise numărul de semnături cerute de lege pentru ca referendumul să poată avea loc, însă inițiatorii demersului anunțau că vor continua strângerea de semnături.

“Suntem 1 Milion! Inițiativa cetățenească Fără Penali în funcții publice a strâns un milion de semnături!

Astăzi, peste 1 milion de români consideră că România trebuie guvernată altfel, de oameni integri și nu de corupți. Împreună suntem o forță și împreună putem salva România.

USR a sprijinit cu toate forțele această inițiativă cetățenească și va continua să o facă. În cele cinci luni de campanie, mii de membrii USR au ieșit în stradă să strângă semnături și să discute cu oamenii despre viitorul României. Unii dintre ei au fost victime ale abuzurilor din partea poliției, jandarmeriei și primarilor, dar nu s-au lăsat intimidați, dimpotrivă au continuat cu și mai mult curaj!

Alături de USR, au sprijinit inițiativa grupul REZISTENȚA, Forumul Democrat al Germanilor din România, numeroase ONG-uri și grupuri civice din România, dar și cetățeni simpli care în timpul liber au ieșit în stradă. Mulțumim tuturor pentru implicare!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Uniunii Salvaţi România.

https://www.facebook.com/USRNational/photos/a.1133077476783435/1851565411601301/?type=3