Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | De când Gala Catering se asigură că familia Georgianei are ce pune pe masă, lună de lună, viața copilei este mult mai liniștită – GALERIE FOTO

La începutul acestui an, am cunoscut-o, în campania Urmează-ți Visul,  pe Georgiana, fata care împărțea cu ceilalți cinci frați ai săi o singură cămăruță dărăpănată, fără curent electric.

Deși învăța la lumina unei instalații de brad, atârnată în perete, copila reușea să ia note foarte bune la toate materiile.

Cel mai mult îi plac limbile străine, iar visul ei este să devină profesoară de franceză. În ciuda faptului că are grijă de frați și de casă, cot la cot cu mama ei, Georgiana a încheiat clasa a VII-a cu media 9,47, a doua în clasă.

Fata știe că educația e singura ei șansă de a duce un trai mai bun și, pe cât posibil, încearcă să le insufle și fraților ei dragostea pentru carte.

Odată cu participarea la campania Urmează-ți Visul , viața Georgianei s-a schimbat. Acum, fata și cei cinci frați mai mici au un loc decent unde să învețe și să se odihnească: o casă modulară, complet mobilată și racordată la curent electric.

Familia Georgianei supraviețuiește din salariul minim pe economie al tatălui și din alocații, iar până la vârsta de 13 ani, cel mai bun lucru pe care copila îl mâncase era o gogoașă cu ciocolată.

Acum, Gala Catering se asigură ca fata să nu mai ducă grija zilei de mâine, oferind familiei alimente de bază în valoare de 2000 de lei, lunar, timp de un an de zile.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom