Confidenţialitate

Urmează-ţi Visul | Familia Georgianei primeşte, lunar, alimente în valoare de 2000 de lei – GALERIE FOTO

Familia Georgianei, fata care se luptă cu viaţa de la o vârstă prea fragedă, a primit prima tranşă de alimente, dar şi de produse de curăţenie.

Gala Catering a promis că va asigura familiei alimente de bază în valoare de 2000 de lei, lunar, timp de un an de zile.


Reprezentanţii Gala Catering au ajuns acasă la Georgiana şi i-au adus primele alimente.

Partenerii noştri OMV Petrom le oferă o casă modulară, dar şi mobila necesară pentru un trai decent. Casa modulară va fi încălzită cu ajutorul unor convectoare electrice. Tocmai de aceea, factura la curentul electric va fi plătită, în avans, pentru un an de zile.

Georgiana va pleca, în vacanţa de vară, într-o tabără internațională, de o săptămână, la Paris. Acolo va îmbina lecțiile de franceză cu tot felul de activități interesante. Va vizita Turnul Eiffel, podurile peste Sena, proiectile 3D ale Muzeului de Știință, spectacolele artiștilor de pe faimasa stradă Beaubourg, micile străduțe din Cartierul Latin, Palatul și Grădinile Versailles.

Ascultătoarea noastră Nadia Vișan, de la Today Advertising, a fost alături de Georgiana, în studioul Europa FM. Nadia Vişan le va asigura, timp de un an de zile, pentru toţi cei şase copii rechizite și haine. Pe Georgiana o va sprijini, cu haine, rechizite și alte cheltuieli până când împlinește 18 ani. De asemenea, oferă familiei un telefon mobil.

Un ascultător Europa FM s-a oferit să plătească contravaloarea plăcii de beton pentru instalarea casei modulare, iar un alt ascultător din Ploieşti şi-a oferit ajutorul pentru executarea lucrării.

Familia Georgianei supraviețuiește din salariul minim pe economie al tatălui și din alocații. 

Fata știe că educația e singura ei șansă de a duce un trai mai bun și pe cât posibil, încearcă să le insufle și fraților ei dragostea pentru carte. La numai 13 ani, Georgiana face curat și spală cot la cot cu mama ei, face lecții cu frații mai mici și cumva, are și note foarte bune la școală.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom