Confidenţialitate

Urmează-ţi Visul | Georgiana are acum un loc confortabil unde să înveţe – GALERIE FOTO

Ascultătorul nostru, Florin Ispas, a plătit contravaloarea plăcii de beton pentru instalarea casei modulare şi-a oferit ajutorul pentru executarea lucrării.

De asemenea, Florin Ispas a racordat la curent familia Georgianei, iar factura este deja platită în avans, pentru un an de zile, mulţumită partenerilor noştri OMV Petrom.

Casa modulară este mobilată şi încălzită cu ajutorul unor convectoare electrice, oferind celor şase copii ai familiei confortul necesar studiului.

Simona Chiriţă, administrator public în cadrul primăriei Şirna, Prahova, cea care ne-a semnalat cazul Georgianei, a ajutat în implementarea acestui proiect.

Partenerii noştri OMV Petrom le-au oferit casa modulară, dar şi mobila necesară pentru un trai decent.

Georgiana va pleca, în vacanţa de vară, într-o tabără internațională, de o săptămână, la Paris. Acolo va îmbina lecțiile de franceză cu tot felul de activități interesante. Va vizita Turnul Eiffel, podurile peste Sena, proiectile 3D ale Muzeului de Știință, spectacolele artiștilor de pe faimasa stradă Beaubourg, micile străduțe din Cartierul Latin, Palatul și Grădinile Versailles.

Europa FM le-a oferit, celor şase copii ai familiei ghiozdane pline cu rechizite.

Din partea Gala Catering, familia Georgianei va avea asigurate alimente de bază în valoare de 2000 de lei, lunar, timp de un an de zile.

Ascultătoarea noastră Nadia Vișan de la Today Advertising a fost alături de Georgiana, în studioul Europa FM. Nadia Vişan le va asigura, timp de un an de zile, pentru toţi cei şase copii rechizite și haine. Pe Georgiana o va sprijini, cu haine, rechizite și alte cheltuieli până când împlinește 18 ani. De asemenea, oferă familiei un telefon mobil.