Trupa The Mono Jacks pregăteşte un nou videoclip – VIDEO

Trupa The Mono Jacks a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018 în prima seară, alături de cele mai în vogă trupe rock din muzica românească: KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, CARGO și VIŢA DE VIE.

Pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plajă, băieţii de la The Mono Jacks au declarat, în interviul acordat lui Toader Păun în backstage, că pregătesc un nou videoclip pentru o piesă ce se regăseşte pe albumul „Ușor distorsionat”.

Am vorbit cu un regizor pentru un nou videoclip. Facem un videoclip la una dintre piesele de pe proaspăt lansatul album Ușor distorsionat”, a spus Doru Trăscău, liderul trupei.

Trupa a fost fondată în 2008 de Doru Trăscău, cunoscut de publicul românesc ca vocalist principal al ab4. Astfel, The Mono Jacks au avut un debut excelent, cu albumul lansat în 2010 și un răspuns entuziast al publicului la single-ul lor “Maria“. Între timp, trupa a început să câștige o expunere semnificativă, participând la festivaluri europene precum SzigetExitEurosonic NoorderslagARTMania sau TIFF.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS