Confidenţialitate

Trupa Taxi şi Delia au lansat piesa “Inadaptat” – VIDEO

Trupa Taxi şi Delia colaborează pentru un proiect manifest, care vorbeşte despre realitatea pură în care trăim.

Noua lor piesă, “Inadaptat”, este compusă de Dan Teodorescu, iar de orchestraţie s-a ocupat Alex Cotoi. Clipul regizat de Ironic pune în scenă o lume psihedelică, cu pattern-uri şi simboluri fundamentale.

“Colaborarea cu Delia a fost exact ca cea de acum un an şi ceva, de la piesa «Atât de trist»: extraordinară. Pe lângă faptul că este un om minunat, Delia este unul dintre acei artisti rari care, treziţi la 3 dimineaţa şi urcaţi direct pe scenă, susţin un concert fără probleme. Cât despre piesă, pentru prima oară în 18 ani am folosit un cuvânt vulgar. Acum regret. Regret ca n-am folosit mai multe”, declară Dan Teodorescu de la trupa Taxi.

“Suntem deja la a doua colaborare şi ne-am propus să nu ne lăsăm până nu facem minimum trei albume. Scopul nostru este… să nu ajungem pe radio!”, adaugă Delia.

Cu peste 18 ani de activitate muzicală, Taxi este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe din România. De-a lungul timpului, piese de succes precum “Cele două cuvinte”, “Jumatătea mea”, “Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate şi prin mesajele sincere şi emoţionante, dar şi prin tema socială şi politică.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din România şi totodată una dintre cele mai importante apariţii din showbiz. Vara aceasta, Delia a cucerit publicul şi topurile muzicale din ţară cu piesele “Rămâi cu bine” şi “Weekend” (alături de The Motans), menţinându-se săptămâni la rând pe primele poziţii.