Confidenţialitate

Trei meciuri importante pentru echipele CFR Cluj, CSU Craiova și Șepși Sfântu Gheorghe în Conference League

Trei echipe românești dispută, joi, meciuri în turul trei preliminar al Conference League: campioana CFR Cluj, CSU Craiova și Șepși Sfântu Gheorghe. Dacă vor câștiga în această seară, toate cele trei formații vor fi cu un pas mai aproape de play-off-ul competiției europene.

Elevii lui Dan Petrescu o înfruntă joi seară, de la ora 20:00, pe campioana Belarusului – Șahtior Soligorsk. Este prima manșa din turul trei preliminar Conference League. Andrei Burcă, fundașul clujenilor, a sublinat că CFR are nevoie de o victorie.

Tot joi seară, de la 20:30, Universitatea Craiova se duelează cu ucrainenii de la Zorya Luhansk.

Meciul se va juca în Polonia, decizie luată în contextul invaziei ruse în Ucraina, iar returul la Craiova. La un rezultat bun speră și Lazlo Balint, antrenorul oltenilor.

Nu în ultimul rând, de la ora 21:00, Șepși Sfântu Gheorghe joacă contra suedezilor de la Djurgardens (Diugarden).

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Șepși, spune că echipa sa pleacă cu șansa a doua, dar jucătorii săi au un moral bun.

FCSB, a patra echipă românească din Conference League, s-a apropiat miercuri seară de play-off, cu victoria contra slovacilor de la Dunaesca Streda. Elevii lui Dică s-au impus cu 1 la 0.

Citește și: David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la înot. „Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri”