Confidenţialitate

David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la înot. „Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri”

Echipamentul lui David Popovici este oferit unei organizații ce strange fonduri pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj junior, care se luptă cu o boală grea.

Dublul campion mondial la înot, David Popovici s-a alăturat organizației Hope and Homes for Children care adună bani pentru fosta vicecampioană mondială la canotaj junior, Florentina Filipovici.

Aceasta suferă de o boală grea și nu are unde să locuiască cu fetița și cei doi băieți ai ei, așa că reprezentanții organizației non-guvernamentale alături de echipa națională de canotori și foștii colegi ai sportivei s-au gândit să-i construiască o casă, în satul ei natal din județul Suceava.

Lucrările au început în primăvară, dar e nevoie de bani pentru finalizarea casei cu 3 camere și utilarea ei.

Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine, eu îl donez cu toată inima’’, a spus David Popovici, care ne îndeamnă să facem o donație pentru fosta sportivă.

Casca și ochelarii cu care David Popovici a câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Înot de la Budapesta vor fi oferite, prin tragere la sorți, unei persoane care va face o donație pentru Florentina Filipovici pe site-ul hhc.galantom.ro/p/davidpopovici.

Donația trebuie să fie de cel puțin 25 de lei, iar tragerea la sorți va avea loc până cel târziu pe 2 septembrie.

Citește și: David Popovici, după ce a fost decorat de Klaus Iohannis: „Avem o misiune, să facem sportul un ambasador al țării” | VIDEO