Confidenţialitate

Top 5 cele mai urmărite emisiuni La Radio cu Andreea Esca din 2016

Pe parcursul anului 2016, La Radio cu Andreea Esca a adus povești pentru oameni mari de la persoane publice sau mai puțin cunoscute care au reușit să schimbe lumea prin propria contribuție adusă în domeniul la care se pricep cel mai bine.

Timp de mai bine de o oră și jumătate ați putut lua parte în fiecare sâmbătă la cea mai ascultată emisiune de acest fel din România.

De la oameni de televiziune, artiști, oameni de afaceri, vloggeri și specialiști în parrenting, jurnaliști și piloți și până la oameni de afaceri, toți și-au deschis sufletul în edițiile din 2016 ale emisiunii La Radio cu Andreea Esca.

În fiecare sâmbătă, de la ora 12, pe europafm.ro ați putut urmări desfășurarea interviurilor și video, inclusiv edițiile speciale transmise în acest an din București și Cluj-Napoca.

Pentru realizarea top 5 cele mai urmărite emisiuni La Radio cu Andreea Esca din 2016 am ținut cont de numărul persoanelor (vizitatori unici) care au accesat fiecare ediție pe www.europafm.ro.

Top 5 cele mai urmărite emisiuni La Radio cu Andreea Esca din 2016

1.La Radio cu Andreea Esca și Andreea Marin

2. Cristian Tudor Popescu La Radio cu Andreea Esca

3. Carla’s Dreams La Radio cu Andreea Esca

4. Urania Cremene este La Radio cu Andreea Esca

5. La Radio cu Andreea Esca şi Horaţiu Mălăele

Următoarele locuri în clasamentul celor mai urmărite ediții din anul 2016 este completat de emisiunile La Radio cu Andreea Esca şi Delia La Radio cu Andreea Esca și Oana Pellea , La Radio cu Andreea Esca și Dragoș Bucur, La Radio cu Andreea Esca și Ion Ţiriac  și La Radio cu Andreea Esca și pilotul comandant Andreea Lițescu.