Cristian Tudor Popescu La Radio cu Andreea Esca – VIDEO

Cristian Tudor Popescu acceptă cu greu invitaţiile în emisiunile în care se vorbeşte despre viaţa personală, mărturisind chiar el acest lucru la începutul emisiunii La Radio cu Andreea Esca. O ediţie extraordinară în care veţi descoperi omul Cristian Tudor Popescu .

Jurnalist și scriitor, după 1989, Cristian Tudor Popescu a lucrat la Adevărul, ziar pe care l-a condus până în 2005, apoi a fondat Gândul, devenind directorul noului ziar.

Între 2003 și 2006, Cristian Tudor Popescu a fost președinte al Clubului Român de Presă. În 2015, a părăsit ziarul Gândul.

În fiecare joi vine în Deşteptarea, la Europa FM, pentru Judecata de Joi, pentru ca vinerea să intre într-un inedit joc de rol în emisiunea Avocatul Diavolului unde, alături de Vlad Petreanu şi ascultătorii Europa FM, comentează cel mai important eveniment din plan intern.

Este şi comentator la postul de televiziune Digi24, iar recent a fondat platforma online Republica, împreună cu Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru.

Cristian Tudor Popescu este doctor în cinematografie și media, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc. El este şi membru al Uniunii Scriitorilor și Uniunii Cineaștilor din România.