Taxi retrage videoclipul „Despre smerenie”

Grigore Leșe a luat decizia a se retrage din videoclipul „Despre smerenie”, după ce în presă a susţinut că nu ar fi cunoscut mesajul piesei sau direcţia în care ar putea fi folosit mesajul acesteia.

Piesa a fost interpretată de mulţi drept un manifest împotriva ridicării edificiului opulent al Catedralei Mântuirii Neamului.

Trupa Taxi declară că a compus un cântecel menit să militeze cu umor şi candoare împotriva trufiei, ostentaţiei şi vanităţii detectabile în lumea pestriţă de azi. Celebrităţile fac front comun pe paginile personale de Facebook, reacţionând la rumoarea stârnită de piesa sarcastică a trupei Taxi „Despre smerenie”.

„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul Despre smerenie. Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni – după Paște – cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim.

Credem cu tărie în Despre smerenie și vom reveni – cu siguranță – cu noua variantă a videoclipului”, anunţă reprezentanţii trupei Taxi într-un comunicat remis Europa FM.

Videoclipul piesei Taxi şi prietenii – „Despre smerenie” nu mai este disponibil online începând de miercuri.