Confidenţialitate

CARACAL: Gheorghe Dincă şi-a recunoscut ambele crime | AUDIO

Principal suspect în dispariția a două tinere, Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă! Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În vârstă de 65 de ani, individul a fost arestat preventiv, sâmbătă, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

În vârstă de 15 ani, Alexandra a fost dată dispărută miercuri.

Joi, fata a sunat, de trei ori, la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit să ofere o localizare exactă, ci doar o arie de căutare, polițiștii și procurorul de caz având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect. Victima nu a mai fost găsită.

La perchezițiile domiciliare, a fost descoperit un bidon cu resturi umane și bijuterii, recunoscute de familia adolescentei dispărute, pe care suspectul a luat-o cu mașina din drum, „la ocazie”.