Confidenţialitate

Super Bowl 2017: Lady Gaga a plonjat de pe acoperişul unui stadion – VIDEO

Cântăreaţa Lady Gaga a plonjat duminică seară de pe acoperişul stadionului NRG din Houston în timpul galelor Super Bowl şi a susţinut un recital spectaculos, ce a inclus şi un show aerian oferit de câteva sute de drone, potrivit BBC.

Lady Gaga s-a prezentat publicului de la o înălţime de 79 de metri, suspendată de o coardă de siguranţă de acoperişul stadionului din Houston, în timp ce pe deasupra ei zburau un număr uriaş de drone, care luminau spectaculos cerul nocturn.

Apoi, luminile albe s-au transformat în lumini colorate, în culorile drapelului american, pe acordurile imnului pentru drepturi civile ”This Land Is Your Land”.

Vedeta americană şi-a schimbat ţinuta de scenă doar de două ori şi a preferat să lase muzica să vorbească în locul modei în acest recital de 12 minute ce a inclus multe piese de succes din repertoriul ei, precum: ”Poker Face”, ”Just Dance”, ”Telephone”, ”Million Reasons” sau ”Bad Romance”.

A 51-a ediţie Super Bowl a avut loc pe 5 februarie pe NRG Stadium din Houston şi a opus echipele de fotbal american New England Patriots şi Atlanta Falcons, câştigătoare devenind echipa New England Patriots, impunându-se cu scorul de 34-28.