Smiley: Mi se pare absolut normal ca în România să se cânte piese în limba română(AUDIO)

Smiley este nominalizat la On Air Music Awards la trei categorii intens disputate, Cel mai bun text în limba română (Cai verzi pe pereţi), Cea mai bună voce masculină şi Cel mai bun videoclip (Dead Man Walking).

Cu doar 5 zile înainte galei On Air Music Awards, Smiley a vorbit la Europa FM despre nominalizarea lui la aceste premii, dar şi despre cum vede muzica românească.

Întrebat de Toader Păun dacă dă şanse pieselor cu versuri în limba română, artistul a răspuns că i se pare normal ca acestea să aibă succes pentru că trăim în România.

‘Mie nu mi se pare că există limite în muzică. Muzica dacă este frumoasă poate să fie în orice limbă, orice gen’, crede Smiley.

Prima ediţie a On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe covorul roşu începând cu ora 19:00 iar Gala va începe la 20:30.

On Air Music Awards este un proiect gândit pe termen lung, susţinut de Europa FM. On Air Music Awards îşi propune să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului, să implice şi creatori din alte domenii ale artei şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista şi două premii speciale, acordate de organizatori.

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio/TV şi a propunerilor făcute de oameni de radio, jurnalişti, promoteri şi case de producţie.