Confidenţialitate

Sibiu: Bebeluș de câteva săptămâni, abandonat în câmp, la marginea unui sat. Mama acestuia, cercetată penal | AUDIO

La Sibiu, un bebeluș de doar câteva săptămâni a fost găsit abandonat în câmp, la marginea unui sat. Mama lui este acum cercetată penal, iar bebelușul va fi preluat de Protecția Copilului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mama este o tânără de 22 de ani din Târnava. Ea este anchetată pentru abandon de familie și rele tratamente aplicate minorului. Fetița de doar cinci săptămâni a fost găsită într-o stare medicală relativ bună, fără hipotermie sau răni. A fost transportată la spital, de unde va fi preluată de Protecția Copilului Sibiu.

Vă reamintesc, bebelușul a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 09:30, pe un câmp aflat la marginea satului Boarta, județul Sibiu, de angajații primăriei Șeica Mare, în timp ce mergeau să facă o serie de lucrări în zonă.

Fetița era așezată pe pământ, era îmbrăcată gros și avea lângă ea un biberon cu lapte. Mama a fost găsită în scurt timp și a povestit că atunci când iubitul a dat-o afară din casă, a decis să-și abandoneze copilul.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Accident rutier grav în Râmnicu Vâlcea, din cauza unei șoferițe care se grăbea să ducă doi copii la școală | AUDIO