Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean: Omletă mai gustoasă


Rețeta lui Adi Hădean: Omletă mai gustoasă

Pentru această duminică avem rețeta pentru două porții de omletă mai gustoasă.

Sunt necesare trei ouă mari, 6 rondele groase de ceapă albă (nu galbenă, albă), 50 de grame de brânză Camembert, sare și piper și o lingură de unt nesărat. Mai întâi, untul și ceapa în tigaia rece, pe foc mediu.

Când e moale ceapa, puneți în tigaie ouăle bătute bine cu un praf de sare și puțin piper. Lăsați pe foc mediu până se coagulează, rupeți brânza în bucăți și presărați-o pe jumătate din suprafața omletei.

Întoarceți cealaltă jumătate peste brânză și mai țineți pe foc 2-3 minute. Luați omleta de pe foc și lăsați-o să se odihnească 5 minute înainte de a o mânca.


Ultimele stiri
Israel a primit aprobarea pentru a participa la ediția din 2026 a concursului Eurovision. Patru televiziuni publice anunță…

Ungaria: Viktor Orban anunță creșterea cu 11% a salariului minim în 2026 | AUDIO

Statele Unite permit tranzacţiile cu benzinăriile Lukoil din afara Rusiei până la sfârşitul lunii aprilie

Neamț: Autocamion cuprins de flăcări în mers, în comuna Pipirig | VIDEO

Diana Buzoianu exclude varianta demisiei după criza apei de la Paltinu: „În acest caz nu există nicio urmă…

Patru drone militare neidentificate au încercat să se apropie de avionul în care se afla Volodimir Zelenski |…

Cerealele din Europa, pline de substanțe chimice: Concentrațiile sunt de 100 de ori mai mari decât în apa…

București: Bărbat decedat după ce a fost lovit de o motocicletă în Pasajul Unirii

Ucraina acuză Rusia că trimite copii ucraineni din teritoriile ocupate în tabere de „reeducare” din Coreea de Nord…

Portretul lui Moș Nicolae: Cum îl descriu copiii și cum și-l amintesc adulții. Copil: „Cred că este invizibil”…