Confidenţialitate



Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie


Reţeta lui Adi Hădean: Hribi la tigaie

Rețeta de azi e una cu hribi, care-s acum în plin sezon, al doilea de anul acesta.

Ciuperca, frecată cu o periuță fină, dar nu spălată cu apă, se taie în lamele groase de 3-4 milimetri.

Lamelele se aruncă într-o tigaie și se sotează două minute cu unt, usturoi și pătrunjel tocat. Se sărează la urmă.

Peste ele, un gălbenuș crud, cât sunt fierbinți.

Piper zdrobit proaspăt și o felie de pâine neagră cu coajă groasă.


Ultimele stiri
Congres PSD. Sorin Grindeanu laudă mandatele foștilor șefi ai partidului și susține că „liberalii, progresiștii sau auriștii se…

Antrenoarea Camelia Voinea, vizată de acuzații grave de violență asupra sportivelor. O fostă gimnastă povestește cum a fost…

Franța a schimbat definiția violului în Codul Penal, o modificare inspirată de cazul șocant al lui Gisèle Pelicot…

Diana Buzoianu: Românii vor ști în timp real ce calitate are aerul pe care îl respiră, după modificarea…

România în Direct. Bătaia face olimpici? | VIDEO

Daniel David, despre integrarea elevilor cu CES în învățământul de masă: Ar trebui să alocăm fonduri pentru a…

Nicușor Dan va discuta săptămâna viitoare tema pensiilor magistraților cu liderii coaliției: Suntem „aproape de un compromis”. Ce…

Nicușor Dan, despre întâlnirea premierului Ilie Bolojan cu afaceristul vasluian Florin Bogos: „Este normală interacțiunea între oamenii politici…

Bulgaria: Șase migranți au murit într-un accident rutier în apropierea orașului Burgas. Poliția l-a reținut pe șofer, care…

Școlile mai au o săptămână la dispoziție pentru a accesa fondurile din programul „Săptămâna Verde”. Ce activități pot fi…