Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Cremă de usturoi copt


Reţeta lui Adi Hădean: Cremă de usturoi copt

Pentru patru porții coaceți 10 căciulii mari de usturoi, în teci, adică fără să-l curățați. Mai coaceți un cartof mare.

Până se coc ele, puneți la fiert într-un litru de apă o ceapă mare, 100 de grame de țelină și un păstârnac mic.

După ce-s coapte legumele, scoateți-le din coji, și mă refer aici și la usturoi, și la cartof.

Puneți-le într-un blender și turnați peste ele zeama aromată, fără legumele din ea.

Potriviți gustul cu sare și piper, mixați bine și terminați crema cu 100 de grame de smântână dulce, grasă, și un cub mic de unt.


Ultimele stiri
Belgia: Trei drone au fost observate duminică deasupra unei centrale nucleare, în apropiere de Anvers. Marea Britanie a…

Statele Unite ar urma să pună capăt blocajului guvernamental după 40 de zile. Ce decizie a luat Senatul…

Conducerea Poliției Române s-a deplasat la sediul IPJ Teleorman pentru verificări privind modul în care polițiștii au gestionat…

Teleorman. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată de soțul ei în plină stradă în fața…

Paul Ciprian Pintea, senator neafiliat, prins din nou la volan fără permis. Polițiștii l-au urmărit în trafic pentru…

Vânătorul de mine marine „Căpitan Constantin Dumitrescu” a ajuns în portul Constanța | AUDIO

Arad: A fost pus în funcțiune cel mai modern aparat de determinare a drogurilor din organism din vestul…

Cum a fost la Congresul PSD. Delegați din toată țara au venit să voteze singurul candidat la șefia…

Sicriul ultimului domnitor al Principatului Moldovei, Grigore Alexandru Ghica, este adus în țară. Rămășițele sale pământești vor fi…

Institutul Naţional al Patrimoniului ar putea fi desființat și comasat cu Ministerul Culturii. Angajații nu au fost anunțați…