Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş

Langoșul e o plăcintă ca o scovargă, friptă în ulei sau untură și acoperită sau nu, cu smântână, brânză, poate jumăruțe mici mici din slană afumată, poate ceapă verde ori ceapă roșie.

Plăcinta asta mi-a făcut copilăria mai frumoasă la Pâncota și mă bucură în continuare când o întâlnesc la Oradea, ea fiind o plăcintă caracteristică vestului țării și altor zone în care tradiția maghiară e mai puternică. 

Reţeta pentru patru porţii: 250 faină, 150 apă, 10 drojdie, sare, zahăr, 50 ml ulei.

Se frământă aluatul, se lasă la dospit până se dublează volumul, se porționează, se întinde cu sucitorul şi se frige. 


Ultimele stiri
C.T. Popescu: “Bolojan trebuia numit mai devreme”/ I.Ene-Dogioiu: “Majorarea TVA va fi etapizată” | AUDIO

Ilie Bolojan: Principalele momente ale carierei politice și administrative

All on 4 implant – Ce simți când îți recapeți dinții și încrederea într-o singură zi (P)

Ilie Bolojan, premier desemnat: Sunt conștient de marea responsabilitate pe care mi-o asum | AUDIO

Nicușor Dan: “Îl desemnez pe Ilie Bolojan drept candidat pentru funcția de premier”

SURSE EUROPA FM: Ilie Bolojan urmează să fie desemnat candidat la funcția de prim-ministru

Județul Cluj înregistrează cea mai mare rată de promovare a examenului de Bacalaureat. La polul opus se află…

ORA 15:00 – Nicușor Dan, declarații de presă la Palatul Cotroceni

Rezultate BAC 2025: 24 de absolvenți au luat nota 10. Peste 74,3% dintre elevi au obținut note de…

Șeful secției de neurochirurgie și alți doi medici de la Spitalul Militar ”Carol Davila” din Capitală, puși sub…



Abonează-te la notificări
Rămâi la curent cu ultimele știri și când nu ai site-ul deschis!
Acceptă notificările din fereastra ce apare, sau din bara de adresă a browserului tău.