Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş

Langoșul e o plăcintă ca o scovargă, friptă în ulei sau untură și acoperită sau nu, cu smântână, brânză, poate jumăruțe mici mici din slană afumată, poate ceapă verde ori ceapă roșie.

Plăcinta asta mi-a făcut copilăria mai frumoasă la Pâncota și mă bucură în continuare când o întâlnesc la Oradea, ea fiind o plăcintă caracteristică vestului țării și altor zone în care tradiția maghiară e mai puternică. 

Reţeta pentru patru porţii: 250 faină, 150 apă, 10 drojdie, sare, zahăr, 50 ml ulei.

Se frământă aluatul, se lasă la dospit până se dublează volumul, se porționează, se întinde cu sucitorul şi se frige. 


Ultimele stiri
Ungaria: Viktor Orban anunță creșterea cu 11% a salariului minim în 2026 | AUDIO

Statele Unite permit tranzacţiile cu benzinăriile Lukoil din afara Rusiei până la sfârşitul lunii aprilie

Neamț: Autocamion cuprins de flăcări în mers, în comuna Pipirig | VIDEO

Diana Buzoianu exclude varianta demisiei după criza apei de la Paltinu: „În acest caz nu există nicio urmă…

Patru drone militare neidentificate au încercat să se apropie de avionul în care se afla Volodimir Zelenski |…

Cerealele din Europa, pline de substanțe chimice: Concentrațiile sunt de 100 de ori mai mari decât în apa…

București: Bărbat decedat după ce a fost lovit de o motocicletă în Pasajul Unirii

Ucraina acuză Rusia că trimite copii ucraineni din teritoriile ocupate în tabere de „reeducare” din Coreea de Nord…

Portretul lui Moș Nicolae: Cum îl descriu copiii și cum și-l amintesc adulții. Copil: „Cred că este invizibil”…

Nicușor Dan a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind combaterea extremismului | AUDIO