Confidenţialitate

Reţeta lui Adi Hădean: Viţel la tigaie

Rețeta de azi e cu vițel și e foarte, foarte simplă. Să spunem că ai felii de vrăbioară de vițel la gramajul de 150 de grame bucata.

Presari peste ele sare fulgi, piper proaspăt zdrobit, câteva rămurele de rozmarin proaspăt, și un grăunte de usturoi tânăr, că-i în sezon. Stropește cu ulei o tigaie deja încinsă și pune o bucată de carne în tigaie. Două, dacă ai o tigaie mai mare, dar nu mai multe, să nu cobori prea mult temperatura tigăii.

Frige bucățile de carne pe foc iute câte două minute pe fiecare parte. Scoate-le din tigaie și pune în locul lor 2-300 de grame de hribi proaspeți sau gălbiori.

Frige ciupercile două minute și toarnă peste ele o cană de smântână dulce. Lasă să dea în clocot, aruncă o mână de pătrunjel tocat în tigaie și stinge focul. Toarnă sosul lângă carne sau chiar peste și bucură-te de masă.

Pentru o reţetă perfectă, carnea de vită Le Boucher de la Mega Image este o soluţie simplă, rapidă şi savuroasă.

Carnea de vită Le Boucher provine din surse controlate, este gata porţionată și marinată astfel încât va fi o adevărată plăcere să o gătești.

Le Boucher este un brand exclusiv de carne proaspătă, de cea mai bună calitate. În gama de produse Le Boucher găsiţi specialități din carne fragedă și aromată, precum carne de porc, carne de vită, dar și o gamă variată de carne marinată pentru grill, inspirată de rețetele unora din cei mai prestigioși chefi din România.

Fie că ieși la un grătar de weekend cu prietenii sau că organizezi o masă festivă în familie sau poate o cină romantică, produsele din carne Le Boucher sunt o soluție simplă, rapidă și absolut delicioasă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.