Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Ce puteți face cu resturile de pâine uscată din casă


Reţeta lui Adi Hădean: Ce puteți face cu resturile de pâine uscată din casă

Azi vreau să vă spun ce puteți face cu resturile de pâine uscată din casă. Să spunem că s-au adunat cumva 300 de grame de coji, colțuri și felii de pâine tare ca piatra.

Luați 300 de mililitri de lapte în care topiți 100 de grame de ciocolată neagră și două linguri de miere.

Mai puneți în lapte două gălbenușuri, dar aveți grijă ca laptele să nu fie fierbinte.

Puneți pâinea într-un vas termorezistent și turnați laptele cu ciocolată peste ea.

Puneți vasul în cuptor, descoperit, la 130-140 de grade Celsius.

Lăsați-l acolo până se încheagă lucrurile. Puteți mânca desertul acesta cu lingura, cu frișcă sau smântână fermentată, cu fructe proaspete sau dulceață.

Poftă bună!


Ultimele stiri
STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…