Protestul „Abrogați și apoi plecați”

ACTUALIZARE: La ora 20:00, estimările indică aproximativ 10.000 de oameni în Piața Victoriei, din București.

ACTUALIZARE: Cum arată protestul „Abrogați și apoi plecați” la ora 19:40 (FOTO: Marius Mantea). Numărul manifestanților este de peste 6.000 doar în București. Lor li se adaugă alte câteva mii de persoane care protestează în țară. Corespondenții Europa FM urmăresc protestul în țară și vă oferă live text pe europafm.ro.

ACTUALIZARE: Cum arată protestul „Abrogați și apoi plecați” la ora 19:00 (FOTO: Marius Mantea)

Un protest de amploare intitulat „Abrogați și apoi plecați” este anunțat pentru azi la ora 18:00 în București, dar și în mai multe orașe. La protestul de duminică din București și-a anunțat încă de ieri dimineață participarea și filosoful Mihai Șora.

Primii participanți au venit în București încă înainte de ora 18. Câteva sute de persoane se aflau, la debutul anunțat al protestului, în centrul Capitalei.

Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu sunt câteva dintre orașele unde au loc proteste.

În direct din Piața Victoriei, Moise Guran, Sanda Nicola, Tudor Mușat, Anca Grădinaru și Teodor Tiță alături de Filip Standavid, Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu, din studioul Europa FM, vor urmări desfășurarea protestului anunțat pentru această seară în București și în mai multe orașe din țară.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS