Confidenţialitate

Europa FM transmite în direct din Piața Victoriei, duminică, de la ora 18. EDIȚIE SPECIALĂ cu Moise Guran, Sanda Nicola, Tudor Mușat, Anca Grădinaru și Teodor Tiță alături de Filip Standavid, Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu

Azi, de la ora 18:00, Europa FM prezintă o Ediție Specială în direct din Piața Victoriei din București.

În direct din Piața Victoriei, Moise Guran, Sanda Nicola, Tudor Mușat, Anca Grădinaru și Teodor Tiță alături de Filip Standavid, Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu, din studioul Europa FM, vor urmări desfășurarea protestului anunțat pentru această seară în București și în mai multe orașe din țară.

Un protest de amploare intitulat „Abrogați și apoi plecați” este anunțat pentru azi la ora 18:00. La protestul de duminică din București și-a anunțat încă de ieri dimineață participarea și filosoful Mihai Șora.

Studioul mobil Europa FM se va afla în parcarea din fața Guvernului României, iar dezbaterile sunt deschise tuturor, urmând să stăm de vorbă atât cu cei prezenți în piață, cât și cu ascultătorii Europa FM în direct prin telefon la 0372.069.599 (număr cu tarif normal).