Confidenţialitate

Profesor de la Universitatea Transilvania din Brașov, acuzat de 2 studente de agresiune sexuală, plasat sub control judiciar | AUDIO

Un profesor de la Universitatea Transilvania din Brașov a fost pus sub control judiciar, în urma reclamațiilor venite de la studente care spun că au fost agresate sexual de bărbat chiar în incinta facultății.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a anuntat luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru un profesor de la Univeristatea Transilvania. Acesta ar fi agresat cel puțin 2 studente chiar în sălile de clasă ale facultății la care preda.

El ar fi profitat de autoritatea pe care o avea asupra studentelor sale și, potrivit reclamațiilor făcute de studente, acesta ar fi încercat să abuzeze de ele. Mai exact, bărbatul de 55 de ani le chema pe studente la ședinte de pregătire la universitate, la finalul cărora le făcea avansuri sexuale. Meditațiile ar fi fost special programate seara târziu, când fetele nu ar fi avut la cine să ceară ajutor în instituție.

Două studente au depus și plângere la adresa profesorului, iar organele de anchetă au început investigația. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au anunțat că profesorul se află acum sub control judiciar.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Bacău: Fostul primar și fostul viceprimar, achitați de acuzațiile de abuz în serviciu în procesul deschis de DNA. Decizia este definitivă | AUDIO