Confidenţialitate

Prima femeie de culoare, din comunitatea LGBTQ+, care va fi purtător de cuvânt al Casei Albe. Karine Jean-Pierre o înlocuiește pe Jen Psaki

Casa Albă a anunțat joi într-o conferință de presă că Jen Psaki va fi înlocuită de Karine Jean-Pierre. Aceasta va fi prima femeie de culoare, autodeclarată gay, în poziția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale. Casa Albă a transmis că Jean-Pierre își va începe activitatea pe 13 mai.

 

Joe Biden, despre Karine Jean-Pierre: Este talentată, are experiență și este integră

„Karine are experiență, este talentată și integră, iar acestea sunt valori de care ai mare nevoie pentru un astfel de job. Va continua să comunice despre munca Administrației Biden-Harris”, a spus președintele Statelor Unite ale Americii într-o declarație.

„Eu și Jill o cunoaștem și o respectăm pe Karine de multă vreme. Va fi o voce puternică ce va comunica pentru mine și pentru această Administrație”, a adăugat Joe Biden.

Mesajul lui Joe Biden pentru Jen Psaki

„Aș vrea să-i mulțumesc lui Jen Psaki care a readus decența și respectul în departamentul de presă al Casei Albe. Să-i mulțumesc că a ridicat standardele, că a comunicat direct și numai adevărul către cetățenii americani și în tot acest timp a știut să-și mențină simțul umorului în munca sa”, a spus Joe Biden.

Jen Psaki ar pleca pentru un post în cadrul MSNBC, scrie The Hill.

Sursa foto: Captură foto / YouTube / The White House

Citește și: Casa Alba: Programul Primei Doamne a Americii, Jill Biden, în România. Se va întâlni cu Carmen Iohannis