Confidenţialitate

Premierul cere anchetă rapidă în cazul sechestării de persoane de la Onești | AUDIO

Șeful Guvernului spune că i-a transmis ministrului de Interne, Lucian Bode, ca ancheta în cazul de la Onești să fie una rapidă, iar cei găsiți vinovați să fie sancționați.

Cei doi electricieni ținuți ostatici în apartamentul din Onești au murit, după ce au fost înjunghiați de agresor, unul în apartament, celălalt la spital. Florin Cîțu:

„Am vorbit cu domnul  Bode despre acest caz ieri, toată ziua, i-am cerut o anchetă rapidă și imediat să ia măsuri dacă se dovedește că au fost vinovați în cadrul lucrătorilor din Poliție, deci nu accept că cineva, dacă se dovedește că din cauza lucrătorilor din Poliție s-a ajuns la acest rezultat, cei care sunt vinovați trebuie să fie făcuți răspunzători cât mai rapid.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Negocierile și intervenția pentru salvarea celor sechestați, ambele eșuate, sunt anchetate acum.

Între timp, bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori din apartament ar putea fi audiat în zilele următoare. Acesta a fost operat, iar momentan nu mai este intubat, a spus Directorul Medical de la Spitalul din Oneşti, Anca Băncescu:

„Poate vorbi dar nu pot să vă spun că există o comunicare. Pacientul este stabil, dar posibilitatea de a apărea complicații post-operatorii, vă dați seama, au fost 9 orificii. (…) Sunt două persoane afară, două persoane înăuntru.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.