Piturca nu va lasa acasa fotbalistii Stelei

Selectionerul va convoca toti jucatorii disponibili pentru amicalele din Elvetia

Victor Piturca este inflexibil inaintea amicalelor din Elvetia. Tehnicianul echipei nationale anunta ca va convoca toti fotbalistii pe care ii vrea, si va renunta la vreunul doar in caz de forta majora – fara sa tina cont de presiunile antrenorului Stelei, Laurentiu Reghecampf. Piturca a spus la ‘DolceSport’ ca nu va mai discuta niciodata cu Reghecampf, dupa ce s-au jignit reciproc si au ajuns la Comisia de Disciplina.

Amintim, ‘tricolorii’ vor intalni Albania si Algeria la sfarsitul lunii mai, dar Steaua vrea sa odihneasca fotbalistii importanti inaintea preliminariilor cupelor europene.

Victor Piturca a mai declarat si ca Adrian Mutu poate sa marcheze si 100 de goluri la Petrolul, pentru ca tot nu va mai fi chemat vreodata la prima reprezentativa.

Jucatorii din Liga Intai convocati pentru partidele amicale cu Albania si Algeria vor avea la dispozitie doar patru zile de pauza dupa incheierea campionatului intern. Lotul se va reuni la 25 mai la Mogosoaia iar la 29 mai ‘tricolorii’ vor pleca in Elvetia, acolo unde se vor disputa cele doua jocuri. Romania va intalni Albania la 31 mai la Sion si meciul cu Algeria se va disputa in data de 4 iunie, la Geneva.