Confidenţialitate

Piese și Mașini: Dacia Logan Comfort TCe 90 CVT

Dacia a lansat la finalul lui 2020 noile generații Logan și Sandero,iar noul Logan a venit în garajul Europa FM pentru prezentarea lui Radu Constantinescu, la Piese și Mașini.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Varianta de test oferită: Dacia Logan în echiparea Comfort, motor benzina 90CP cuplat la o cutie automata CVT.

Semnătură luminoasă a noului Logan a devenit chiar de efect atât la nivelul farurilor cât și al stopurilor,oferind o emblemă estetică în forma de Y

Modificări regăsim și la nivelul mânerelor de uși care includ acum și tehnologia keyless iar linia ușor descendentă a pavilionului oferă mașinii un aspect dinamic.

La interior se regăsește ecranul Media Nav cu ecran tactil de 8’’,radio DAB,funcție replicare telefon mobil,comenzi pe volan@satelit și Bluetooth.

 

Cutia automată este de tip CVT și beneficiază de două trepte automate de mers înainte: treptele D și L. Treapta L mărește turația motorului și oferă schimbări mai rapide și un mers mai lin.

Frana de mană este electrică ,noul logan are cameră de mers înapoi ,senzori avertizare unghi mort în oglinzi și asistare frânare de urgență și aer condiționat automat

Pentru locurile din spate sunt atașate măsuțe rabatabile pentru pasageri iar la capitolul portbagaj,nu e nici o surpriză,la fel de încăpător că la generația precedentă.


Date tehnice:
Motor benzină TCE 90CP
Cuplu max: 142Nm
Cutie automată CVT
Consum urban/mixt/extraurban: 5,9 /5/4.4

Preț listă Dacia Logan Comfort TCE 90,CVT-12.950 EURO, cu TVA inclusă.