Confidenţialitate

Piese și Mașini: Test Drive cu Opel Mokka-GS Line (96KW/ 130HP) AT8

La Piese și Mașini facem cunoștință cu propunerea Opel în segmentul B,segmentul suv-urilor de oraș: Mokka, un automobil fun, eficient și inovativ în toate sensurile.

“Mokka întruchipează perfect valorile mărcii Opel: german, abordabil, captivant” – este declarația făcută de CEO-ul Opel în momentul lansării modelului in 2020.

Radu Constantinescu a avut în teste modelul în varianta de echipare GS ,echipat cu o motorizare pe benzină ,1.2l-130cp și cutie automată în 8 viteze.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Din orice unghi privești mașina, designul fresh al noului Mokka iese imediat în evidentă, modul de personalizare când vine vorba despre culorile exterioare este generos. Modelul de test a venit în culoarea alb jade, cu capotă neagră și tușe roșii inclusiv pe jantele de 18 inch. Mașina se conduce lejer, se simte în largul ei pe străzile urbane, este silențioasă la interior, zgomotul motorului devine perceptibil doar la apăsarea mai bruscă a pedalei de accelerație, iar cutia automată schimbă rapid și lin vitezele contribuind la o călătorie confortabilă.

O mențiune specială pentru sistemul de faruri Led matrix-Opel Mokka: oferă o vizibiltate excelența pe timp de noapte.

Datele oficiale anunță un consum urban de 5.9l/100km. În testul prin București, după două zile, modelul a afișat un consum de 7,9l/100km. Consumul mixt ofcial, 4,9l/100km, poate fi atins în mod cert, abordând un stil de condus economic. Selectorul de viteze automat este sub forma unei clapete și poți selecta 3 moduri de condus: eco, normal și sport.

La interior găsim un habitaclu complet digitalizat: planșa de bord oferă un ecran Navi pro generos de 10″ cu Live Navigation și o rezoluție bună, iar cadranele din spatele volanului sunt și ele complet digitale. Spațiul pentru telefonul mobil oferă încărcare wireless.

Prețul de intrare în gamă pentru noul Opel Mokka pleacă în această perioadă de la 18.000 euro prin programul Remat 2022, iar modelul de test în echiparea superioară GS Line poate fi achiziționat cu 26.151 euro, TVA inclus.