Confidenţialitate

Dacia lansează cea de-a 3 generație Sandero, Sandero Stepway și Logan | GALERIE FOTO

Noile modele Dacia reprezintă ”un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții noștri își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect”, anunță producătorul autohton de automobile.

Cum arată noua Dacia Logan

Noul Logan se remarcă prin designul complet revizuit. Acesta dispune de echipamente practice, un portbagaj generos și unul dintre cele mai spațioase habitacluri la clasa din care face parte. Noul model Dacia Logan are ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului prin intermediul sistemului Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Șoferii noului model pot conecta smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau porturilor pentru căști și USB.

Noul Logan
este acum disponibil pe benzină, dar și cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Cu instalație GPL din fabrică, această soluție fiabilă economică ajută la reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2, transmite producătorul.

Între sistemele de siguranță oferite de producător pentru acest model se numără:
Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
E-call (apel de urgență automat)
Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
Detector de unghi mort
Asistență la pornirea din rampă
Frână de parcare electronică
Cruise control – limitator de viteză
Servodirecție asistată electric


Noua Dacia Sandero

Cu unul dinte cele mai spațioase interioare la clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, Sandero se adaptează stilului de viață actual.

Noul Sandero are direcție servoasistată electric, reglaje scaun șofer și volan, planșă de bord cu design nou, care permite centralizarea tuturor comenzilor principale.

Sistemul de aer condiționat automat permite setarea temperaturii, pentru a beneficia de confort termic optim pe durata călătoriei. Farurile cu LED ale noului Sandero se aprind automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Noul Sandero este acum disponibil cu motorizarea care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL(ECO-G), dar și cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare.

Noul Sandero Stepway

Profil impresionant, linii orizontale fluide, lumini noi, specifice, în formă de Y și gardă la sol supraînălțată.

Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet redesenat, păstrându-și în același timp stilul de crossover. Eranul central are diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului pe sistemul Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc.