Confidenţialitate

Peste 21.000 de persoane au fost imunizate la maratonul vaccinării organizat în spitalele militare

Peste 21.100 de persoane, care nu aveau programare, au fost imunizate în cadrul maratonului de vaccinare, organizat în perioada 4-11 mai, în spitalele militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara.

De asemenea, în toată perioada maratonului, centrele de vaccinare ale spitalelor militare au asigurat și vaccinarea persoanelor care au avut programare prin platformă.

La Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila”, din București, s-au vaccinat 3.863 de persoane, la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov – 3.519 persoane, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca s-au vaccinat 3.402 persoane, la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța – 2.687 persoane, la Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ştefan Odobleja” Craiova s-au imunizat 3.266 de persoane (dintre care 619 noaptea), la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. I. Czihac” din Iași s-au vaccinat 1.560 de persoane (600 noaptea), iar la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara – 2.885 persoane (569 pe timp de noapte).

Din 8 mai, vaccinarea fără programare prealabilă în platforma electronică a fost extinsă în toate cele 11 spitale militare din țară – București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.