Confidenţialitate

Cariere la Europa FM

Europa FM nu este doar un post de radio de top, ci și locul unde susținem visele frumoase, prin campania ”Urmează-ți visul”. Este locul unde poți lucra cu cei mai buni jurnaliști radio din România și mai ales locul unde ideile sunt încurajate iar fiecare voce este ascultată. Europa FM este parte a unuia dintre cele mai importante grupuri media din lume, într-o expansiune și dezvoltare accelerată. În 2018, Czech Media Invest, operatorul de media numărul 1 în Republica Cehă, a preluat de la Lagardere posturile de radio pe care le deținea trustul în Cehia, Polonia, Slovacia și România, împreună cu alte operațiuni din domeniu. Mulțumim pentru că vrei să fim colegi! În momentul în care apar noi portunităţi de carieră, le vom anunţa în această pagină.


We are looking for a Legal Advisor

 

Please apply only IF…

•    Law study degree;
•    At least 5 years of experience as Legal Advisor in multinational  company;
•    The ability to perform a variety of legal activities in accordance with the established standards of the legal profession;
•    Strong business acumen to advise the business;
•    Proactive with strong multi-tasking and prioritization skills;
•    Ability to advice and counsel management on legal issues;
•    Good strategic and analytical skills, emotional balanced;
•    Ability to act on his or her own initiative, applying good judgment. Strong theoretical and practical knowledge in civil, commercial and companies’ law and specific legislation knowledge in: protection of personal data, commercial, competition, copyright, taxation, social law, transport law, community law;
•    Strong interpersonal and communication skills, ability to take good decisions based on judgment and ability to deal appropriately with the confidential information are absolutely essential;
•    Fluency in written and spoken English;
•    Experience in mass-media domain is a plus.
Then you are the person we are looking for and we will contact YOU

And we offer:

•    Benchmarked salary offer…because we are connected with the market;
•    Medical subscription…because we care about your health;
•    Inedited benefits package…because we are creative;
•    Trainings …because we encourage professional development.
•    Creative and healthy environment with wonderful colleagues… because we believe a healthy environment is not merely safe but stimulating.
•    Many pleasant surprises during working day – because we have the courage to break the patterns;

Societatea prelucrează date cu caracter personal ale persoanelor care aplică pentru a fi angajate într-o funcţie în cadrul Societăţii, cu respectarea tuturor dispoziţiilor legale privind confidenţialitatea şi protecţia datelor, precum şi politicilor interne privind protecţia datelor şi asigurarea securităţii acestora (“Candidatul” sau “Candidaţii”).

Scopul acestei Notificări privind Prelucrarea Datelor (“Notificarea”) este acela de a vă face cunoscută modalitatea în care vom trata datele dumneavoastră cu caracter personal incluse de dvs. în CV-ul dvs., în orice alt document pe care ni-l transmiteţi în scopul aplicării pentru un post în Societatea noastră sau comunicate nouă în cadrul interviurilor („CV”).

Prin urmare, vă informam că, în scopul derulării procesului de recrutare pentru postul pentru care aţi aplicat şi încheierii contractului de muncă (dacă este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucrează datele dumneavoastră personale cuprinse în CV, în calitate de Candidat (ex: numele şi prenumele dvs., sexul, data naşterii, adresă, stare civilă, e-mail, număr de telefon, experienţă profesională anterioară, studii, imagine – în situaţia în care CV-ul conţine poza dvs. – , alte informaţii pe care decideţi să le treceţi în CV, precum şi alte informaţii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces şi care au relevanţă pentru aprecierea compatibilităţii experienţei dvs. cu postul disponibil (toate denumite în continuare în mod colectiv „Date Personale”).

Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteţi de acord cu contactarea acestora în scopul obţinerii de referinţe despre activitatea dvs. profesională.
În măsura în care nu veţi fi contactat pentru un interviu sau dacă, în urma procesului de recrutare, nu veţi fi ales pentru funcţia pentru care aţi candidat, vă vom pastra CV-ul în evidenţele noastre pentru eventuale posturi similare de care aţi putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni după care vom distruge sau şterge datele din sistemele noastre.

Temeiul juridic al prelucrării Datelor dvs. Personale este consimţământul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 şi necesitatea executării demersurilor necesare înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (dacă aţi fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale către societăti din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societaţii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).


Ne puteţi trimite oricând CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa  hr((@))europafm.ro pentru ca datele  să fie în baza noastră de date şi să vă putem contacta în momentul în care apare oportunitatea unui job care să vi se potrivească.