Peste 20.000 de oameni au intrat, în weekend, în Zurlandia, cea mai frumoasă poveste a copilăriei

Zurlandia a înseamnat două zile pline, în care de dimineață și până seară personajele Zurli au interacționat cu copiii, în care Mirela Retegan sau Tanti Prezentatoarea, așa cum o știu cei mici, i-a întâmpinat cu inima și brațele deschide la intrare pe cei veniți în prima zi de festival.

Gașca Zurli a deschis și a închis festivalul cu două reprezentații magice. Pe 15 iunie, în prima zi de festival, mii de oameni s-au alăturat Găștii în Parada Baloanelor de Săpun și au făcut turul Zurlandiei cântând, chiuind și dansând.

Oameni din toate colțurile țării au venit la festival pentru a se bucura de o experiență de familie unică. Cei sosiți pe 15 și 16 iunie la Domeniul Știrbey s-au bucurat de zeci de ateliere, piese de teatru puse în scenă de Teatrul BiBaBo, momente speciale create de Marian Râlea și Abracadabra, au descoperit ținutul indienilor în care copiii s-au transformat în indieni sau au pornit la vânătoarea de comori de pe Insula Piraților.

Casa Zurli a fost, de departe, cel mai căutat loc din Zurlandia. Aici, personajele Zurli au stat prin rotație, în ambele zile, să se întâlnească cu micii lor prieteni.

Fericirea a atins cote demne de Cartea Recordurilor. Fiecare a vorbit cu cel de lângă el chiar dacă abia s-au cunoscut, copil sau om mare deopotrivă. Tătici bucurându-se de un pui de somn la umbra copacilor cu pruncii în brațe, așezați pe păturici, copii zburdând în picioarele goale prin iarbă, mămici care pentru 2 zile nu s-au mai luat în serios și s-au jucat cu cei mici, fără griji, fără limite.

Zurlandia este țara bucuriei care există doar două zile pe an și în care sentimentul de libertate și respect față de cei din jur primează.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS