Confidenţialitate

Pacienta suspectată de coronavirus, în continuare sub observație la Cluj | AUDIO

Pacienta suspectată de coronavirus internată de ieri la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj se află în continuare sub observație. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Cluj, șansele ca femeia să fie bolnavă sunt foarte mici.

Femeia este izolată într-o cameră specială, iar personalul medical care intră în contact cu ea poartă echipament special de protecție. Direcția de Sănătate Publică Cluj a anunțat că pacienta se simte bine și nu există motive de îngrijorare în privința sa.

“S-a urmat procedura, este la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unde va fi investigată și ulterior vom putea afirma da sau ba. Până atunci rămâne izolată acolo”, a spus la Europa FM Mihai Moisescu, directorul DSP Cluj.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un avion care a aterizat ieri la Cluj, de la Varșovia, a fost ținut mai bine de două ore pe aeroport, după ce o angajată a companiei de zbor LOT a prezentat simptome specifice coronavirsului din China. În plus, femeia ar fi intrat în contact recent cu persoane din China care ar fi fost infectate.