Muzeul Madame Tussauds va schimba așezarea unei statui din ceară a lui Nicki Minaj după fotografii cu vizitatori în poziții „nepotrivite”

Muzeul Madame Tussauds din Las Vegas a fost nevoit să schimbe așezarea statuii de ceară a cântăreței Nicki Minaj după ce vizitatorii s-au fotografiat în poziții „nepotrivite” lângă noua instalație, publicând apoi online selfie-uri cu conținut sexual explicit.

Vizitatori ai muzeului au fost fotografiați în timp ce simulau actul sexual cu figura din ceară, realizată pe baza videoclipului cu imagini la fel de explicite „Anaconda”, în care cântăreața apare în mod sugestiv în mâini și genunchi.

Într-o declarație postată pe contul oficial de Twitter, reprezentații muzeului Tussauds au spus că acțiunile unui vizitator au fost „nepotrivite” și s-au scuzat pentru „orice ofensă pe care acestea au cauzat-o”. Reprezentanții au mai spus că vor schimba așezarea instalației, pentru ca oamenii să nu se mai poată apropia atât de mult de statuia din ceară, dar nu au spus că vor schimba statuia în sine.

Cântăreața Nicki Minaj, în vârstă de 32 de ani, a părut să considere amuzantă întreaga situație, preluând pe Twitter unele fotografii postate de vizitatori cu poziții mai indecente.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS