Morcheeba cântă la Bonţida

Trupa va concerta la prima ediţie a Festivalului Electric Castle, care va avea loc în luna iunie la Castelul Banffy din comuna Bonţida, considerat ‘Versailles-ul Transilvaniei’.

40 de trupe şi artişti români şi străini, între care şi Morcheeba, vor susţine concerte de muzică electronică la prima ediţie a Festivalului Electric Castle. Acesta se va desfăşura în perioada 21-23 iunie la Castelul Banffy din comuna Bonţida, considerat ‘Versailles-ul Transilvaniei’.

Potrivit organizatorilor, programul festivalului va include şi evenimente complementare muzicii, precum proiecţii de scurt-metraje, expoziţii de pictură, fotografie şi sculptură, prezentări de modă, târg de carte, concursuri sportive.

‘Am dorit să organizăm un festival inovator pornind de la o moştenire valoroasă, istorică, pe care dorim să o punem într-un context contemporan. La prima ediţie a Festivalului Electric Castle vor evolua, pe cele patru scene care vor fi amenajate în curtea Castelului Banffy de la Bonţida, un număr de 40 de trupe şi artişti români şi străini, care vor susţine concerte de muzică electronică. Printre aceştia se numără Morcheeba, Pendulum DJ Set fest, MC Verse, James Zabiela, Telepopmusik, Dub Pistols, Stanton Warriors şi Fritz Kalkbrenner. Aşteptăm o participare de peste 25.000 de spectatori în cele trei zile ale festivalului’, a spus Mihai Păun, unul dintre organizatorii Festivalului Electric Castle.