Mirela Retegan, campioana faptelor bune, ne inspiră în Săptămâna Generozității | VIDEO

De Ziua Națională a României a început oficial  Săptămâna Generozității. Dacă până acum era doar o zi dedicată mișcării globale a generozității, Giving Tuesday a devenit anul acesta în România Săptămâna Generozității. În această perioadă, românii sunt invitați să fie solidari și să contribuie cu un gest oricât de mic la schimbarea unei povești, a stării de spirit sau chiar a vieții cuiva.

Mirela Retegan nu este doar Antrenorul Părinților de la Europa FM, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli, autoare de cărți și antreprenoare de succes, ci și omul care adună în jurul ei pe toți cei care vor să facă fapte bune, indiferent de momentul din an. În Clubul de Seară, Mirela Retegan povestește cum a început să încalțe toți copiii desculți ai României, dar și cum a găsit o modalitate prin care cadourile cumpărate din Magazinul Zurli să ajute să aibă parte de daruri și alți copii, mai puțin norocoși.

Despre generozitate, fapte bune și mai ales cât de simplu este să îi ajutăm pe ceilalți cu ceea ce avem, într-o discuție deschisă cu Mirela Retegan, în Clubul de Seară, la Europa FM:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS