Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: De unde putem obține acizii grași Omega-3, esențiali pentru sănatate

Aflăm astăzi de unde putem obține acizii grași Omega-3 – esențiali pentru sănatate. Peștii de mare bogați în grăsimi, precum somonul, heringul sau macroul reprezintă o sursă excelentă pentru cei mai importanți doi acizi grași Omega-3, EPA și DHA.

Despre importanța acestora în funcționarea inimii, creierului, ochilor sau a dezvoltării copiilor am vorbit deja săptămâna aceasta.

Surse bogate de acizi grași Omega-3 sunt:
– uleiul de pește de mare, ca: macroul, somonul, sardinele, tonul.
– uleiul de krill, provenit de la krill-ul din Antarctica.
– surse vegane, precum: semințele de in, nucile sau uleiul de rapiță, care conțin acid alfa-linolenic – și el un tip de acid gras Omega-3.
Diverse organizații de sănătate recomandă ca, cel puțin două de ori pe săptămână, să consumăm diferite tipuri de pește, de preferință cu un conținut ridicat de grăsimi.

Pentru acoperirea necesarului de acizi grași putem include în dietă alimentele de calitate, cu un conținut ridicat de acizi grași Omega-3 sau putem recurge la suplimente alimentare corespunzătoare.

Doppelherz aktiv Omega-3-6-9

Doppelherz aktiv Omega-3-6-9 reprezintă combinaţia ideală de Ulei de peşte + Ulei din seminţe de in + Ulei de măsline (1000 mg), precum mixul perfect de acizi graşi nesaturaţi Omega-3, Omega-6 şi Omega-9, astfel încât organismul să obţină toate beneficiile grăsimilor bune.

Prin conţinutul său unic de acizi graşi valoroşi şi vitamine, este un supliment alimentar ideal pentru întreţinerea unei vieţi sănătoase şi active.

Contribuie la reducerea grăsimii din ficat, reglarea metabolismului, precum și la reducerea riscului cardiovascular.

Acesta este un supliment alimentar, citește cu atentie prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.